De Groepmenu’s zijn voor groepen van minimaal 10 personen. Het is de bedoeling dat u uit één menu kiest en het aantal vis of vlees menu’s ons 2 dagen van te voren doorgeeft. Indien het aantal personen minder is dan opgegeven, zijn wij helaas genoodzaakt het volledige opgegeven aantal te berekenen.

 

U kan een keuze maken uit onderstaande menu's

 

Menu variété

MENU 1                                       22,50

VOORGERECHT

Tomatensoep

***

HOOFDGERECHT VIS 

Gefruite pladijsreepjes met remouladesaus en frietjes

of

HOOFDGERECHT VLEES

Spies van varkenshaas met een peperroomsaus en frietjes

***

DESSERT

Ijs met chocoladesaus en slagroom

 

MENU 2                                      42,50

VOORGERECHT

Tartare van zalm

***

HOOFDGERECHT VIS 

Grietfilet met groentjes en hertoginneaardappeltjes

of

HOOFDGERECHT VLEES

Entrecote met verse groentekrans en kroketjes

saus naar keuze: peperroomsaus, champignonsaus, béarnaisesaus

***

DESSERT

Cholademousse



Menu d'Anvers                                                           

MENU 1                                       24,30

VOORGERECHT

Tomatenroomsoep

***

HOOFDGERECHT VIS 

Koninginnenhapje met frieten

of

HOOFDGERECHT VLEES

Salade Niçoise met frieten of brood

***

DESSERT

Verse fruitsalade

  


MENU 3                                       38,70

VOORGERECHT

Kaaskroketten

***

HOOFDGERECHT VIS 

Paling in't groen met frieten of brood

of

HOOFDGERECHT VLEES

Tournedos met saus naar keuze (archiduc, peperroom) en frieten

***

DESSERT

Ijsje naar keuze (dame blanche, van Café, Glacé Bréselienne)  

MENU 2                                      34,50

VOORGERECHT

Toast verse champignons

***

HOOFDGERECHT VIS 

Gestoomde kabeljauwfilet met mosterdsausje en hertoginneaardappeltjes

of

HOOFDGERECHT VLEES

Lamskoteletjes Niçoise met kroketjes

***

DESSERT

Rijstpap op grootmoeders wijze 


MENU 4                                      42,50

VOORGERECHT

Verse zalmcocktail

***

HOOFDGERECHT VIS 

Grietfilet met groentjes en hertoginneaardappeltjes

of

HOOFDGERECHT VLEES

Chateaubriand met verse groentekrans en kroketjes

***

DESSERT

Ijs met warme krieken 



Menu St. Anneke                                                        

MENU 1                                       48,50

VOORGERECHT

Zeevruchtencocktail

***

SOEPJE

Andalouseroomsoep

***

HOOFDGERECHT VIS 

Grietfilet met fijne groentjes en hertoginneaardappeltjes

of

HOOFDGERECHT VLEES

Kalfsoesters met paddestoelen, rode wijnsaus en kroketjes

***

DESSERT

Vers fruit

***

KOFFIE

 


MENU 3                                      48,40

VOORGERECHT

Verse asperges met gerookte zalm

***

SOEPJE

Agnes Sorelroomsoep

***

HOOFDGERECHT VIS 

Verse kabeljauw met een mosterd 'de meaux' sausje en hertoginneaardappeltjes

of

HOOFDGERECHT VLEES

Varkenshaasje met roze pepers, boschampignons en kroketjes

***

DESSERT

Palet van verschillende ijssoorten

***

KOFFIE 


MENU 5                                      45,50

VOORGERECHT

Peertjes met serranoham

***

SOEPJE

Knolseldersoepje

***

HOOFDGERECHT VIS 

Waterzooi met vis en saffraan

of

HOOFDGERECHT VLEES

Lamskroontje à la Française

***

DESSERT

Amandelbavarois met roomijs

***

MOKKA

 

MENU 2                                      46,40

VOORGERECHT

St. Jakobsvruchten

***

SOEPJE

Waterkerssoep

***

HOOFDGERECHT VIS 

Verse zalm in dille met hertoginnenaardappeltjes

of

HOOFDGERECHT VLEES

Kalkoenfilet met een estragonsausje, verse groentjes en kroketjes

***

DESSERT

Chocoladesaus

***

 KOFFIE 


MENU 4                                      42,50

VOORGERECHT

Slaatje van lauwe geitenkaas

***

SOEPJE

Witloofroomsoep

***

HOOFDGERECHT VIS 

Suprème van snoekbaars en knolselder en hertoginneaardappeltjes

of

HOOFDGERECHT VLEES

Gevulde konijnenrug met fijne groentjes en kroketjes

***

DESSERT

Riz condé met vers fruit

***

MOKKA

 


MENU 6                                      48,50

VOORGERECHT 

Tartare van zalm omringd met gandaham

***

SOEPJE

Consommé 'Henry 4'

***

HOOFDGERECHT VIS  

Dorade in een waterkerssausje en hertoginneaardappeltjes

of

HOOFDGERECHT VLEES

Gebakken eendenborst op een bedje van witloof met 3 peperroomsauzen en amandelkroketjes

***

DESSERT

Tiramisu

***

MOKKA 



Menu la plage                                                        

MENU 1                                       43,00

VOORGERECHT

Spiesje van scampi en St. Jacobsvruchten op risotto van rijst met spek en madrascurry

***

SOEPJE

Andalouseroomsoep

***

HOOFDGERECHT 

Lamskroon in 4 pepersaus, seizoensgroentjes en aardappelgratin

***

DESSERT

Ijstaart

***

MOKKA


MENU 3                                      43,00

VOORGERECHT

Scampi op zuiderse wijze in pommodori-couli met koningskruid en fine champagne

***

SOEPJE

Witloofroomsoep

***

HOOFDGERECHT 

Gestoomde grietfilet in een mosterdsausje de meaux op risotto rijst

***

DESSERT

Ijstaart

***

MOKKA


MENU 5                                      49,50

VOORGERECHT

Mechelse asperges met parmaham en broodcroutons in morieljes

***

SOEPJE

Broccoliroomsoep

***

HOOFDGERECHT 

Tongrolletjes gevuld met gerookte zalm op gesauteerde venkel in een Fierosausje en aardappelsabayon

***

DESSERT

Crème brulée gecarameliseerd met cassonade

***

MOKKA

MENU 2                                      49,50

VOORGERECHT

 St. Jacobsvruchten

***

SOEPJE

Champignonroomsoepje

***

HOOFDGERECHT 

Chateaubriand met verse groentekrans en kroketjes

*** 

DESSERT

Verse profitrolles in vanillesaus met fondantchocolade

***

MOKKA  

 

 


MENU 4                                      48,60

VOORGERECHT

Gerookte zalm met grijze garnalen

***

SOEPJE

Waterkersroomsoep

***

HOOFDGERECHT 

Kalfsoester in rode wijnsaus met sjalot, boontjes met tuinkruiden en tomaat in samenspel met dragonaardappelen

***

DESSERT

Verse fruitsla en vanille-ijs

***

MOKKA  


MENU 6               afhankelijk dagprijs kreeft

VOORGERECHT

Waaiertje van gerookte vis

***

SOEPJE

Aspergeroomsoep

***

HOOFDGERECHT 

Kreeft Thermidor

***

DESSERT

Sabayon

***

MOKKA MET VERSNAPERINGEN