Suggesties van de maand

Voorgerechten :

Erwtensoep (snerd) met broodkorstjes                                                                    € 9,00

Vitelllo tonato                                                                                                       € 18,50

Wildpate met uienconfijt en toast van rozijnenbrood                                               € 15,50

Lauwe gerookte forelfilet,  spekblokjes, en gestoofd witloof.                                     € 14,50

 

Hoofdgerechten :

Witloof in de oven                                                                                                 € 18,50

Konijnenbouten op vlaamse wijze                                                                           € 26,50

Forel a la meuniere met amandelschilfers                                                               € 22,50

Filet van fazant brabanconne                                                                                 € 29,50

Koteletjes van hert, wortelcreme, boschampignons en amandelkroketjes                   € 34,50

Gegrilde steak van tarbot, gebakken schorseneren en blanke botersaus                     € 34,50

 

Dessert :

Huisgemaakte appelstrudle met vanilleijs                                                                € 9,00

 

Eigenbereide verse rijstpap met garnituur                                                               € 7,00