De Groepsmenu’s zijn voor groepen van minimaal 10 personen. Het is de bedoeling dat u uit één menu kiest en het aantal vis of vlees menu’s ons 2 dagen van te voren doorgeeft. Indien het aantal personen minder is dan opgegeven, zijn wij helaas genoodzaakt het volledige opgegeven aantal te berekenen.
U kan een keuze maken uit onderstaande menu's
Menu An's Hoeve
MENU 1 28,00
VOORGERECHT
Tomatensoep, 1 kaaskroket of dagsoep
***
HOOFDGERECHT
Koninginnenhapje, Stoofvlees of pladijsreepjes met frietjes of kroketten
***
DESSERT
Verwenbordje van de chef
MENU 2 35,00
VOORGERECHT
Meloen met serranoham, garnaal cocktail of 1 garnaal kroket
***
HOOFDGERECHT
Varkenshaasje met mosterd saus, seizoensgroentjes.
OF
Vispannetje van de chef met puree
OF
Kabeljauwhaasje met warme groentjes en graanmosterdsaus
***
DESSERT
Verwenbordje van de chef
MENU 3 40,00
VOORGERECHT
Vissoep met rouille, croutons en kaas
OF
5 scampi's met Look
OF
Garnaalcocktail
***
HOOFDGERECHT
Gebakken zalm met spinazie en mousselinesaus
OF
Ierse "Black Angus Steak" met sla en saus naar keuze
OF
Gentse waterzooi
***
DESSERT
Verwenbordje van de chef
MENU 4 58,00
VOORGERECHT
1/2 kreeft belle vue
OF
Slaatje gerookte eendenborst
OF
Carpaccio Belgish blauw-wit
***
TUSSENDOORTJE
Sorbet
***
HOOFDGERECHT
Chateaubriand met seizoengroenten en kroketjes
OF
Tongrolletjes op Oostendse wijzen met puree
OF
Lamscarré met seizoensgroentjes en aardappelgratin
***
DESSERT
Verwenbordje van de chef