De Groepsmenu’s zijn voor groepen van minimaal 10 personen. Het is de bedoeling dat u uit één menu kiest en het aantal vis of vlees menu’s ons 2 dagen van te voren doorgeeft. Indien het aantal personen minder is dan opgegeven, zijn wij helaas genoodzaakt het volledige opgegeven aantal te berekenen.

 

U kan een keuze maken uit onderstaande menu's

 

Menu An's Hoeve

MENU 1                                       28,00

VOORGERECHT

Tomatensoep, 1 kaaskroket of dag soep

 

***

HOOFDGERECHT 

Koninginnenhapje, Stoofvlees, pladijsreepjes of vleesbrochette met frietjes of kroketten 

 

***

DESSERT

Dessert van de chef

 

MENU 2                                      35,00

VOORGERECHT

meloen met Serranoham, garnaal cocktail of 1 garnaal kroket

 

***

HOOFDGERECHT

Varkenshaasje met mosterd saus, seizoensgroentjes en aardappel naar keuze

OF

Waterzooi van vis of kabeljauwhaasje met warme groenten en graanmosterdsaus.

 

***

DESSERT

Dessert van de chef



MENU 3                                       40,00

VOORGERECHT

Vissoep met rouille, croutons en kaas

OF

5 scampi's met saus naar keuze (Look of L'Indienne)

 

***

HOOFDGERECHT

Gebakken zalm met spinazie en mousselinesaus

OF

Ierse "Black Agnus Steak" met sla en saus naar keuze

OF

Gentse waterzooi

 

***

DESSERT

Dessert van de chef  

MENU 4                                      58,00

VOORGERECHT

1/2 kreeft belle vue

OF 

Slaatje gerookte eendenborst

OF

Carpaccio Belgish blauw-wit

 

***

TUSSENDOORTJE

 

Sorbet

 

***

HOOFDGERECHT

Chateaubriand met seizoengroenten en kroketjes

OF

Tongrolletjes op Oostendse wijzen met puree

OF

Lamscarré met seizoensgroentjes en aardappelgratin

 

***

DESSERT

Dessert van de chef