De groepsmenu’s zijn voor groepen van minimaal 10 personen. 

Het is de bedoeling dat u uit één menu kiest en het aantal vis of vlees menu’s ons 2 dagen van te voren doorgeeft. Indien het aantal personen minder is dan opgegeven,

zijn wij helaas genoodzaakt het volledige opgegeven aantal te berekenen.

 

U kan een keuze maken uit onderstaande menu's

 

Menu's An's Hoeve

MENU 1

€29,95

 

VOORGERECHTEN

3 Zeeuwse creuse

Rundscarpaccio

Noors vis palletje (assortiment gerookte vis)

***

HOOFDGERECHTEN

Gefrituurde tongreepjes met ijsbergsalade en remouladesaus

Tournedos met sla en tomaat en saus naar keuze

Stoofvlees met witloofsalade

(frietjes of kroketjes inbegrepen)

***

DESSERT

Verwenbordje van de chef

MENU 2

€35,00

 

VOORGERECHTEN

Meloen met serranoham

garnaalcocktail

1 garnaalkroket

***

HOOFDGERECHTEN

Varkenshaasje met mosterd saus en seizoensgroentjes

Vispannetje van de chef met puree

Kabeljauwhaasje met warme groentjes en graanmosterdsaus

(frietjes of kroketjes inbegrepen)

***

DESSERT

Verwenbordje van de chef



MENU 3

€40,00

 

VOORGERECHTEN

Vissoep met rouille, croutons en kaas

5 scampi's met look

Garnaalcocktail

***

HOOFDGERECHTEN

Gebakken zalm met spinazie en mousselinesaus

Ierse "black angus steak" met sla en saus naar keuze

Gentse waterzooi

(frietjes of kroketjes inbegrepen)

***

DESSERT

Verwenbordje van de chef  

MENU 4

€58,00

 

VOORGERECHTEN

1/2 kreeft Belle - Vue

Slaatje gerookte eendenborst

Carpaccio Belgisch blauw-wit

***

TUSSENDOORTJE

Sorbet 

***

HOOFDGERECHTEN

Chateaubriand met seizoengroenten en saus naar keuze

Tongrolletjes op Oostendse wijzen met puree

Lamscarré met seizoensgroentjes en aardappelgratin

 (frietjes of kroketjes inbegrepen)

***

DESSERT

Verwenbordje van de chef