De groepsmenu’s zijn voor groepen van minimaal 15 personen.
Het is de bedoeling dat u uit één menu kiest en het aantal vis of vlees menu’s ons 2 dagen van te voren doorgeeft. Indien het aantal personen minder is dan opgegeven,
zijn wij helaas genoodzaakt het volledige opgegeven aantal te berekenen.
U kan een keuze maken uit onderstaande menu's
Gelieven uw keuze te beperken tot 2 verschillende gerechten per gang.
Menu's An's Hoeve
MENU 1
€42,50
VOORGERECHTEN
Noors vis bordje met een assortiment van gerookte vis
Serranoham met meloen
1 garnaal- of 1 kaaskroket
Tomatensoep met balletjes
***
HOOFDGERECHTEN
Gebakken zalm met bearnaisesaus en kroketjes
Vispannetje van de chef met puree
Gebakken ribbetjes met looksaus en frietjes
Steak met sla en frietjes en keuze van saus (peper- of champignonsaus)
(frietjes of kroketjes inbegrepen)
***
DESSERT
Huisgemaakte chocolademousse
Duo van bavarois
Appelgebak met een bolletje ijs
MENU 2
€58,50
VOORGERECHTEN
Vitello Tonnato
Rundscarpaccio met Parmezaan kaas
2 Garnaalkroketjes met garnituur
Geroosterde Langoustines met lookboter
Vissoep geserveerd met rouille en kaas
***
HOOFDGERECHTEN
Grote tijgergamba’s à la plâncha met frietjes en sla
Paling in ’t groen met frietjes
Bouillabaisse met rouille en croutons
Kabeljauwhaasje à la An’s Hoeve met puree
1/2 kreeft gegratineerd met pasta
(frietjes of kroketjes inbegrepen)
***
DESSERT
Crème Brûlée
Carpaccio van ananas met een bolletje ijs
Panna Côta met rood fruit
Huisgemaakte chocolademousse
MENU 3
€68,50
VOORGERECHTEN
Kingkrab met lookboter
Scampi curry en Ricard (5st)
Zeeuwse Creuses (6st)
Rundscarpaccio met Parmezaanse kaas
***
HOOFDGERECHTEN
Grote tijgergamba’s à la plâncha met frietjes
Kreeft Belle-vue met garnituur
Paling in’t groen met frietjes
Chateaubriand met warme groentjes en kroketten
Tongrolletjes op oosterse wijze met puree
(frietjes of kroketjes inbegrepen)
***
DESSERT
Panna côta met Granni Smith
Crème Brûlée
Tiramisu
Carpaccio van ananas met 2 bolletjes ijs